Pagina 1 van de 6 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 15 van de 85

Onderwerp: Email Openen

  1. #1
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354

    Red face

    wie van jullie weet dit
    als ik mijn emails wil openen geeft hij als foutmelding '' ER IS EEN FOUT OPGETREDEN MET HET OPENEN VAN DIT BERICHT''
    EN DAN NOG EEN KEER ''ER IS EEN FOUT OPGETREDEN ''
    verder geen code's
    En als ik mijn adresboek wil openen geeft hij aan '' Kan het adresboek niet openen.het adresboek is mogelijk niet goed geinstalleerd.
    Heeft een van jullie een idee .
    Ik zit me zelf al suf te zoeken. Maar helaas zonder resultaat
    ,

  2. #2
    dit gaat over outlook?

  3. #3
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354
    ja outlook express

  4. #4
    Sorry dan kan ik je helaas niet helpen heb echt weinig verstand daarvan, maar vast iemand anders wel

  5. #5
    Adviseur ruby's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2004
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    3.466
    Goeieavond ZoN,


    Heb je niet is je mail over gezet en vergeten je adresboek ook te importeren ofzoiets ???

    Of na het installeren van SP2 misschien ?

    Controleer ook je gebruikersnaam en wachtwoord nog is voor je mail. En wanneer heb je het gekregen, zo plotseling of na het installeren van één of andere software ?

    Kijk anders is je logboeken na bij 'toepassingen' of hier geen melding is gemaakt van deze foutmelding...
    --------------[ Wij helpen u en u kunt ons helpen! ]--------------

  6. #6
    Katootje's Avatar
    Ingeschreven
    May 2004
    Locatie
    Midden-Nederland
    Berichten
    5.865
    Originally posted by zon@Dec 9 2004, 11:12 PM
    ja outlook express
    Welke versie en welk besturingssysteem heb je, zon?

  7. #7
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354
    in mijn instellingen is niks veranderd.
    ik heb geen service pack 2
    mijn wachtwoord en zo kloppen echt wel heb ik niks in veranderd.
    logboeken heb ik nog niet naar gekeken

    dit heb ik wel gedaan ( SFC.EXE /scannow )
    dit heeft niks opgeleverd.

    ik heb xp
    en outlookversie 6.

  8. #8
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354
    ik heb in mijn logboeken gekeken maar dit zegt mij eigenlijk niks


    en ik kan ook geen emails meer versturen, zag ik net.

  9. #9

  10. #10

  11. #11
    Katootje's Avatar
    Ingeschreven
    May 2004
    Locatie
    Midden-Nederland
    Berichten
    5.865
    Dan kan het dat dus ook niet zijn....
    Helaas heb ik niet zomaar ff 'n oplossing maar als ik iets weet zal 'k 't melden

  12. #12
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354
    nee want ik kon er zelf maar een ding over vinden en dat was dat het adresboek
    op ''alleen lezen'' stond en dit moest niet . Maar bij mij staat die op ''archief''ik neem aan dat dit goed is.

  13. #13
    Adviseur ruby's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2004
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    3.466
    ja.. archief is goed. Althans heb ik ook en dat werkt ook dus zal wel goed zijn...

    ik heb in mijn logboeken gekeken maar dit zegt mij eigenlijk niks[/b]
    Hmmm moet je nog een keer je mail starten. En dan meteen naar die logboeken gaan. En het kan best zijn dat daar een foutbeschrijving staat. Want hierin wordt precies bijgehouden of een programma niet goed afsluit, of een programma vastloopt, en van alles eigenlijk. Kan dus best zijn dat er iets over de mail bij staat. Maak anders is een screenshot van dat logboek en dan zullen we wel even kijken of de melding erbij staat en dan kunnen we iniedergeval er wat mee.. Want we hebben nu zo weinig informatie om mee verder te kunnen..

    Ik had al wel ergens gelezen dat iemand hetzelfde probleem had en dat dit bij opnieuw installeren was verholpen maar dat is ook al zo wat...
    --------------[ Wij helpen u en u kunt ons helpen! ]--------------

  14. #14
    Globale Moderator zon's Avatar
    Ingeschreven
    Sep 2004
    Locatie
    hutje op de hei..
    Berichten
    2.354
    o dit is wat me nog te binnen schoot.IK HAD VORIGE WEEK DEZE MELDING OOK EEN KEERmaar toen had ik een windowsupdate binnengehaald. Ik heb toen maar systeemherstel gedaan en toen kon ik mijn email wel weer openen. Dit werkt nu niet meer.

  15. #15
    Adviseur ruby's Avatar
    Ingeschreven
    Jun 2004
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    3.466
    Heel vreemd vooral doordat het misschien door die update komt... Weet je misschien nog wat voor update dat was. Dat kun je altijd zien bij het installeren en/of downloaden ?

    Ik kijk verder om je te helpen....
    --------------[ Wij helpen u en u kunt ons helpen! ]--------------

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •