+ Plaats een Reactie
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 16 tot 18 van de 18

Onderwerp: Scam spam

  1. #16

    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door schuurman Bekijk Berichten
    en dit is terug te traceren naar www.experteer.dcom
    Weet je dit zeker? Ik heb nl. ook mailtjes ontvangen met een @experteer.com
    adres als afzender. Ik heb nog niet de relatie tussen europ-hire.com en
    experteer.com kunnen leggen. Het lijkt mij eerder dat experteer.com
    ook een slachtoffer is van europ-hire.

    Contact zoeken met spammers lijkt me eerlijk gezegd weinig zinvol. Veel handiger is het om de hosting provider van europ-hire te localiseren (als deze bestaat), en daar misbruik te melden. Ik heb echter nog niets kunnen vinden. Het domein www.europ-hire.com is niet aktief, er lijken alleen email adressen in gebruik.

    Edit:

    Er lijkt verder niet zoveel te vinden over europ-hire. Volgens deze blog gaat het om het recruiteren van mensen voor het witwassen van geld.
    Laatst gewijzigd door rene7220; 26-04-11 om 07:19.

  2. #17

    Ingeschreven
    Apr 2011
    Locatie
    Zuid Limburg
    Berichten
    6

    experteer.com

    Aan die mogelijk heb ik ook gedacht. En ja je hebt gelijk het kan ook misbruikt worden.
    Het is alleen wel opvallend dat je toch bij experteer terecht komt als je bijlage in de mail delivery systems opent.

    de inhoud van de mails matcht ook wel met de activiteiten van experteer.

    ik heb de in de bijlage genoemde personen gemaild en ook een mail naar experteer.com gestuurd. Dit heb ik gedaan via een vers aangemaakt hotmail account. De inhoud van de mail had in ieder geval de strekking dat ze illegaal bezig zijn en dat ze onmiddellijk moeten stoppen met het gebruiken van mijn mail adres als sender header. overigens kreeg ik van de @europe-hire de melding terug dat die adressen niet correct waren.

    of het geholpen heeft weet ik niet, maar vandaag heb ik in ieder geval niks ontvangen. ik meld me als ik een mail ontvang.

  3. #18

    Ingeschreven
    Apr 2011
    Berichten
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door schuurman Bekijk Berichten
    de inhoud van de mails matcht ook wel met de activiteiten van experteer.
    Klopt, dat viel mij ook op. Experteer heeft echter wel een normale website, dus ik denk dat ze bonafide zijn. Europ-hire niet.

    ik heb de in de bijlage genoemde personen gemaild en ook een mail naar experteer.com gestuurd. Dit heb ik gedaan via een vers aangemaakt hotmail account.
    Heel verstandig ;-)

    of het geholpen heeft weet ik niet, maar vandaag heb ik in ieder geval niks ontvangen. ik meld me als ik een mail ontvang.
    Ik heb vandaag ook helemaal niets ontvangen! Misschien is de spammer uit de lucht gehaald, of gebruikt-ie nu andere mailadressen.

    Ik heb vandaag nog ff contact gehad met de technische helpdesk van XS4ALL (onze hosting provider). Ook daar kreeg ik te horen dat er weinig aan te doen valt. Ze raden me aan de betreffende mailbox maar op te heffen :-(

+ Plaats een Reactie
Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen

SEO by vBSEO 3.5.1