Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Sbs6 Pdc Stream

 1. #1

  Red face

  Hey, in het begin kon ik gewoon via deze link alles goed volgen. Sinds kort krijg ik zowel bij programma gemist als bij de live uitzendingen van de PDC een Stream Error! Ik weet toch echt zeker dat ik niks hebt verandert, na wat googlen hebben meerdere mensen dit maar een overgroot deel ook niet. Waar kan het aan liggen? Ik ben in ieder geval nog geen werkende oplossing tegen gekomen, heb zelf alleen silverlight geherinstalleerd maar dit mocht niet baten. Daarna nog ccleaner laten lopen maar ook dit had geen effect. Als ik dan bijvoorbeeld bij een ander programma gemist iets wil kijken gaat dit vooralsnog zonder problemen.

  Klein editje: Gaat dus om deze link http://www.sbs6.nl/web/show/id=306611/langid=43 Let op, je krijgt een zeer irritante reclame alvorens hij probeert te connecten, is op een wat hoog volume, als iemand hier iets voor heeft hoor ik dat ook graag.

 2. #2
  Ik kreeg dit ook sinds gistermiddag,heb zelf ook ccleaner gedraaid met hetzelfde resultaat.Gemiste wedstrijden kijken was geen probleem,maar live uitzendingen dus wel en uiteindelijk kon ik wel kijken gisteravond de wedstrijd van taylor gister maar steeds dat "buffering"gedoe en haperen.Je hebt dan ook nog opties door op Unibet de wedstrijd te bekijken ,maar lievr dus niet.Maar sinds vanmiddag heb je de mogelijkheid om de wedstrijd te volgen in een lagere stream,dat werkt voor mij perfect gelukkig het beeld is iets minder volgbaar bij het draaien van de camera maar je gaat er toch 90 procent op vooruit in vergelijking tot het haperen en bufferen,heb net al de wedstrijd van co stompe en dubridge gekeken, 4-2 olee.Vanavond weer knallen met barney en painter Groetsszz

 3. #3
  Op diezelfde pagina staat:

  Problemen live stream bekijken

  SBS 6 heeft vernomen over storingen bij het bekijken van de live stream. SBS 6 heeft vernomen over storingen bij het bekijken van de live stream. Dit blijkt vooral bij bezoekers via een Tele2 (Versatel)-verbinding het geval te zijn. We onderzoeken de oorzaak van deze situatie.

  Lukt het in de 'hoofdplayer' niet, probeer dan hier boven eens de player in een lagere kwaliteit.[/b]

 4. #4
  Is inderdaad nadat ik dit topic heb aangemaakt geplaatst. Helaas werkt ook de lagere kwaliteit niet, sucks. Niks aan te doen denk ik dan. Programma gemist lijkt nu wel te werken, dan maar zo =)

 5. #5
  Denk inderdaad even afwachten, misschien is het druk door de vakantietijd

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •