Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: webmail hetnet

 1. #1

  Ingeschreven
  Sep 2003
  Locatie
  Apeldoorn
  Berichten
  8

  webmail hetnet

  Als ik mijn webmail bij HetNet op wil halen (dus zonder Outlook) moet ik nadat ik heb ingelogd, nogmaals inloggen en dan lukt dit niet. Ik moet dan een netwerkwachtwoord opgegeven. In het kader staat "website - netmail.hetnet.nl" en "realm - netmail.hetnet.nl" met daaronder ruimte om mijn gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Vervolgens krijg in na dit een aantal malen gedaan te hebben de melding "error. access denied" terwijl mijn email adres wel langs scrollt. maar ik kan mijn mappen niet inzien. Rarara hoe kan dat. Mijn configuratie is als volgt. Ik zit via een wireless access point dat via een router en modem aangesloten is op de kabel aan chello. Wie weet hier een antwoord op.

 2. #2
  Wambuis's Avatar
  Ingeschreven
  May 2003
  Locatie
  Bergeijk
  Leeftijd
  51
  Berichten
  5.628

  Re:webmail hetnet

  Als je wel op het internet kunt komen, dan is er in ieder geval niks mis met je verbinding.
  De fout moet dan zitten bij "Het Net".
  Of er moet iets niet in orde zijn met je inlog-gegevens.

  Wambuis

 3. #3
  Hoi,
  Mij is het probleem bij hetnet om je webmail op te halen helaas ook bekend.
  Het ene maal worden je pastwoord en gebruikersnaam geaccepteerd en de keer erop niet(alsof je het verkeerde hebt ingevuld)
  Ook als het je wel lukt en hierne nog maals wild inloggen weer het bekende probleem.
  Heb daarom al meerdere malen beklag bij het net ingediend, het duurd wel een paar dagen en dan sturen ze je weer netjes per e-mail een antwoord met een nummer zodat je daaruit maar weer zelf een oplossing zal moeten vinden ,die er dus niet is!!

  Als wij allen als hetnet gebruikers die hiermee problmen hebben ons samenspannen tegen het net dan zouden denk ik de problemen wel sneller worden opgelost, want bij het net heb ik zo langzamerhand de indruk dat te de problemen niet verholpen krijgen op een goede manier.

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •